Home Suroviny, polotovary Chemické látky Chemikálie pro domácnost
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Chemikálie pro domácnost

Celá ČR
22. 4. 2021 - 06:17
1 000 Kč
Prodávající

Popis

Internetový obchod OfficeTrade doporučuje nákup domácích chemikálií nebo objednávání domácího zboží online s dodávkou produktů zdarma do města Almaty. Nízké náklady a příznivé ceny včetně DPH v nájmu pro maloobchodníky nebo velkoodběratele, kteří nakupují na webu, kde je také ceník s aktuálním názvem certifikovaných nabídek. Oblíbení výrobci světové kategorie a kazašské GOST značky klasických distribučních společností. Zajištění veřejných zakázek a doprovod zákazníků na známých portálech veřejné soutěže Kazašské republiky.

Velkoobchod a maloobchod s domácími chemikáliemi sestávajícími ze skutečně nejlepšího sortimentu z následujících kategorií zboží. Schválené mycí a čisticí prostředky do kuchyně a koupelny, jako je Domestos nebo Dressing Duckling. Prostředky pro čištění dlaždic nebo podlah, například Mr. Proper a Comet. Víla a víla gel a mycí kapaliny, stejně jako různé mýdla. Prací prášky MiF, Tide a Ariel se zlepšenou formulací činidla. Osvěžovače vzduchu Glade a lapače tabáku.

Zboží pro domácnost ve velkém, levně od jednoduchých rukavic HB po odpadkové koše, koše nebo koše, košťata Chiy s dřevěnými řízky a domácí koště, plastové mopy s tryskami, latexové gumové rukavice, lopaty, sekery na led, odstraňování sněhu, olověná těsnění, lepenkové krabice, balicí páska, celofánová přilnavá fólie, škrabky a čisticí kartáče, toaletní potřeby, písty a lopatka, železné houby, mycí houby, hadry z mikrovlákna ki a papírové ručníky do kuchyně nebo toaletní papír.

Vysoce kvalitní dovážené a charakteristické domácí zboží pro domácnost nebo potřeby domácnosti v jakémkoli množství pro každý vkus. Zajistíme veškeré potřebné specializované výrobky pro domácnost u úklidových agentur a podobných struktur či podniků! Budeme konzultovat složení látek složek požadovaného produktu a vybereme racionální produkt pro konkrétní typ operace s možnou prezentací!

Dodání bezplatně nakoupených domácích chemikálií probíhá pouze ve městě Almaty! Pro regiony nebo jiné země je nabízena logistika kurýrních služeb a přepravních společností třetích stran.

Chemikálie pro domácnost

Zavřít Zavřít
Prodávající
OFFICETRADE
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!