Home Suroviny, polotovary Potravinářské suroviny VÝPRODEJ limonád COCKTA 1,5L
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

VÝPRODEJ limonád COCKTA 1,5L

Celá ČR
8. 11. 2018 - 19:49
29 Kč
Prodávající

Popis

Prodám zbytek skladu (už pouze pár kartonů - byly 2palety) šípková limonáda COCKTA. Jedná se o limonády s výrobním sídlem ve Slovinsku, před časem (cca 5let) dovážený do Intersparu v 2013 a před časem znovu dovezené.
Limonády Cockta jsou v Čechách velice oblíbené obzvlášť těmi co jezdí na dovolené do Chorvatsko, Bulharsko, Slovinsko, Maďarsko, Srbsko, Makedonie a Řecko. Limonáda je bez závad pro osobní konzumaci. Min. trvanlivost do 10.7.2018. Vyprodávám sklad z důvodu ukončené expirace.
Běžná expirace téhož obsahu jen ve skle je o 6 měsíců více tedy jinak limonáda je zcela bez závad - je to pouze opatření ochrany výrobce kvůli obalu a úniku oxidu uhličitého.
Nikde jinde v ČR nekoupíte!
1,5 litru limo v PET, perlivá sycená oxidem uhličitým za cenu 29,-Kč/kus. Původní cena 59,-Kč. Mohu zaslat další informace, tak pište kdo by měl zájem.
Doporučuji ochutnat, velice dobrá, osvěžující a nedráždí žaludeční šťávy jako ostatní Colové nápoje plné cukrů ad. nezdravých přísad, konzervantů ad jedů!
NEOBSAHUJE ORTOFOSFOREČNOU KYSELINU, syntetická barviva a KOFEIN jako všechny ostatní Pexxi a Coxx Cola nápoje a tím je vhodná i pro ty nejmenší! Krom ŠÍPKU obsahuje 11 druhů bylin, citronovou a pomerančovou šťávu.

Na dopravě možno domluvit. Zašlu libovolné množství kurýrem např. 3krt á 6ks doprava jen 94,-Kč, při 5krt á 6ks doprava jen za 114,-Kč + dobírka 35 + cena limonád 19,Kč/ks - nyní jen 114,-Kč/karton.
ČP nezasílám ! Jen na vlastní riziko !
ČP však vychází draho ! Na přání však po dohodě mohu zaslat.

Běžná cena limonád 59,-Kč 1,5L + doprava.

VÝPRODEJ limonád COCKTA 1,5L

Zavřít Zavřít
Prodávající
Milan Borovský
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!